Here we go again

Så var detta år snart till ända, utan ett endaste liv i denna blogg. Det beror väl mest på att jag inte har haft något att skriva om. Eller ja, jag har haft mycket att berätta, men inget som jag tror att någon skulle vara intresserad av. Som vanligt. Det jag kommer att skriva nu, kommer bli någon konstig korsning av lycka och självömkan. Så sluta läsa nu, helst.

Mycket har förändrats i mitt liv under detta år. Jag har arbetat väldigt mycket och därför styrt upp min risiga ekonomi. Jag har det rätt så bra ekonomiskt nu, alltså. Om man nu får säga så, för det är ju inte okej att göra det i Sverige. Men jag gör det iallafall, för jag tycker att jag förtjänar det.


Jag trivs rätt bra med livet i allmänhet. Jag har familj och vänner som jag älskar, ett jobb som jag trivs väldigt bra med och en lägenhet som jag gillar. Jag är ingen sunkig wannabe-rockstar längre, som tror att framgång sitter i hur många bärs och John Silver man kan få i sig på så kort tid som möjligt, samt att musikalisk talang inte har någon betydelse.


Eller vänta nu, jag är fortfarande det. Skillnaden är bara att jag inte längre spelar i något band. Jag hoppas väl fortfarande på att någon dröm ska slå igenom, utan att jag måste jobba någonting för det. Jag vill starta upp det gamla bandet igen, där trivdes jag bra. Jag skrev nästan ingenting av musiken, tog inga initiativ, planerade inga spelningar. Det enda jag gjorde var väl att slänga käft mot dom andra. Det var en lätt uppgift.


Nog om detta nu, låt mig nu komma till listan på det som jag har lyckats med detta år.

1. Jobbat heltid hela året

2. Skaffat en bil (dock ingen bil att skryta med)

3. Varit på min första "riktiga" festival

Fyfan vad kort och meningslös lista, men kände att jag behövde göra den.


RSS 2.0